Action Target


Med Action Target som din partner, får du den storlek och erfarenhet av ett företag som har byggt några av de största och mest sofistikerade skjutbane anläggningarna i världen. Som landets största tillverkare av skjutbane utrustning ger vår storlek oss tillgång till resurser, köpkraft, och produktionsteknik ingen annan har. Fördelarna för dig, däribland anmärkningsvärt innovativa målsystem och utbildningsmaterial, oslagbar kundservice, och klart överlägsna produkter till konkurrenskraftiga priser.

På grund av vår erfarenhet och förmåga, är vi valda gång på gång till att konstruera, tillverka och installera de största och mest sofistikerade skjutbane projekt i världen, inklusive olika federala brottsbekämpande utbildningscentrum, FBI Academy, och Los Angeles Polismyndighets Tränings Center. Du får fortfarande samma oöverträffade kvalitet och uppmärksamhet på detaljer om allt du behöver är ett par av stål mål. Inget jobb är för stort. Inget jobb är för litet.

Practical Equipment är distributör för Action Target och har installerat ett flertal av Action Targets olika målanläggningar i Sverige.