Safariland


I mer än 45 år har Safariland ™ producerat några av de finaste och mest innovativa produkter för brottsbekämpning, tävlingsskytte och militära organisationer.

År 1996 gick amerikanska Kroppsskyddtillverkare och dess aktieägare samman och bildar Armor Holdings, ett diversifierat holdingbolag med tre fabriker och planer för ytterligare betydande tillväxt. Under loppet av 11 år förvärvade Armor Holdings många av de mest erkända varumärken inom brottsbekämpning industrin, inklusive Safariland. Varje företag förde med sig en anda av innovation och en passion för sina kunder och produkter.

I juli 2007 förvärvade BAE Systems Armor Holdings och BAE Systems Products Group bildades. Detta förvärv skapas en stor möjlighet att växa ytterligare i USA och utländska marknader. I Maj 2012 förvärvade Kanders & Company SAFARILAND gruppen från BAE Systems vilket kommer att ge nya möjligheter till expansion i vår del av världen.

Genom dessa förändringar har vi bibehållit samma anda av innovation och passion för att skydda våra kunder som fanns i grundarens lilla Kalifornien garage redan 1964. Andan i vårt nya motto är i stort oförändrad: Tillsammans kan vi rädda liv ™.